20 Ağustos Dünya Çikolatalı Pikan Cevizli Turta Günü

20 Ağustos - Dünya Çikolatalı Pikan Cevizli Turta Günü (Chocolate Pecan Pie Day): Bu özel gün, lezzetli ve ikonik bir tatlı olan çikolatalı pikan cevizli tartı kutlamak için ayrılmıştır. Çikolatalı pikan cevizli tart, lezzetli bir tart kabuğunun içine pikan cevizi ve çikolata dolgusuyla hazırlanan bir tatlıdır. Dünya Çikolatalı Pikan Cevizli Turta Günü, insanları bu lezzetli tatlıyı denemeye teşvik eder ve tartın keyfini çıkarmayı kutlar.
Bu gün, çikolatalı pikan cevizli tartlar yapmak, pastanelerden satın almak veya sevdiklerinizle paylaşmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Çikolata severlerin ve tatlı tutkunlarının bir araya gelmesini sağlayan bu özel gün, tatlı lezzetleri kutlamayı hedefler.