24 Mayıs Dünya Scavenger Hunt Oynama Günü (Scavenger Hunt Day)

Dünya Scavenger Hunt Oynama Günü, her yıl 24 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları gruplar halinde veya bireysel olarak scavenger hunt (avcılık oyunu) oynamaya teşvik eder. Scavenger hunt, katılımcıların belirli nesneleri bulmak veya görevleri tamamlamak için ipuçları veya talimatlarla yönlendirildiği bir oyun türüdür.
Dünya Scavenger Hunt Oynama Günü, insanları yaratıcı avcılık oyunları düzenlemeye, ipuçları oluşturmaya veya katılmaya teşvik eder. Bu özel gün, eğlence, keşif ve takım çalışmasını vurgular.