25 Aralık Dünya L Harfini Kullanmama Günü (No “L” Day)

25 Aralık: Dünya L Harfini Kullanmama Günü (No "L" Day)Dünya L Harfini Kullanmama Günü, her yıl 25 Aralık'ta dil oyunları ve eğlence amaçlı olarak düzenlenen bir gündür. Bu gün, insanları L harfini kullanmadan iletişim kurmaya teşvik eder.
İnsanlar, konuşmalarında, yazılarında veya sosyal medya paylaşımlarında L harfini atlayarak alternatif ifade yöntemleri kullanır. Bu oyun, yaratıcılığı teşvik etmek, dil becerilerini geliştirmek ve eğlenceli bir şekilde iletişim kurmayı amaçlar.