8 Ocak Dünya Masanı Temizleme Günü (Clean off Your Desk Day)

8 Ocak her yıl "Dünya Masanı Temizleme Günü" olarak kutlanır. Bu gün, iş ve özel yaşamda masaların düzenlenmesi ve temizlenmesi için bir fırsat sunar. Masalar, genellikle karmaşık hale gelir ve belgeler, dosyalar, kalemler ve diğer eşyalarla dolu olabilir. Bu özel gün, insanları masalarını organize etmeye ve düzenlemeye teşvik eder. İnsanlar, gereksiz kağıtları atabilir, düzenleyici araçlar kullanabilir, belgeleri kategorilere ayırabilir ve genel olarak masalarını temizleyebilirler. Masanın düzenlenmesi, verimliliği artırır, stresi azaltır ve iş veya çalışma alanında daha etkili olmayı sağlar.