Ansys Workbench Eğitimi Sertifika Programı Nedir?

Ansys Workbench, bir mühendislik simülasyon yazılımıdır. Ansys Workbench Eğitimi Sertifika Programı, bu yazılımı kullanarak mühendislik problemlerini simüle etmek ve çözmek için gereken becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu sertifika programı, Ansys Workbench'i kullanarak mühendislik problemlerini çözme becerilerini öğrenmek isteyen öğrenciler, araştırmacılar ve profesyoneller için uygundur.

Program, aşağıdaki konuları kapsar:

• Ansys Workbench kullanımı: Program, Ansys Workbench kullanarak simülasyon modelleri oluşturma, analiz etme ve sonuçları yorumlama konularını kapsar.
  • Temel simülasyon teknikleri: Program, mühendislik problemlerini çözmek için gerekli olan temel simülasyon tekniklerini kapsar. Bu teknikler arasında lineer ve doğrusal olmayan analiz, dinamik analiz, sıcaklık analizi ve akışkanlar dinamiği yer almaktadır.
  • Malzeme modelleri: Program, malzeme modelleri hakkında bilgi verir. Bu modeller, simülasyon sırasında kullanılan malzemelerin gerçek davranışını taklit eder.
  • Analiz sonuçlarının yorumlanması: Program, simülasyon sonuçlarının doğru bir şekilde yorumlanması ve sonuçların raporlanması konularını kapsar.
  • Proje örnekleri: Program, gerçek dünya problemlerini simüle etmek için kullanılan örnek projeleri içerir. Bu projeler, öğrencilerin Ansys Workbench kullanarak çözmeleri gereken mühendislik problemlerini içerir.

Ansys Workbench Eğitimi Sertifika Programı, öğrencilerin Ansys Workbench kullanarak mühendislik problemlerini çözmek için gerekli olan temel becerileri kazanmalarına yardımcı olur. Bu sertifika programı, mühendislik, otomotiv, havacılık ve savunma gibi birçok endüstride kullanılan bu önemli yazılımı öğrenmek isteyenler için yararlıdır.

Sertifika Programına Bakınız.

Ansys Workbench Eğitimi Sertifika Programı