Beslenme Koçluğu Sertifika Programı Nedir

Beslenme Koçluğu Sertifika Programı, bireylere beslenme koçu olarak çalışabilme yeteneklerini sağlayan bir eğitim programıdır. Bu program, beslenme bilimi, beslenme değerlendirmesi, kişiselleştirilmiş beslenme planlaması, motivasyon teknikleri, iletişim becerileri ve davranış değişikliği stratejileri gibi konuları kapsar.

Beslenme koçluğu sertifika programı, sağlıklı beslenme konusunda bilgi ve becerileri geliştirmeyi, koçluk becerilerini öğrenmeyi ve bireylerin sağlıklı beslenme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlar.