Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Nedir?

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası Programı, modern piliç yetiştirme yöntemlerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır.

Programın kapsayacağı temel konuları listesi:

Piliç yetiştirme sektörünün temel prensipleri ve yönetimi

• Piliç beslenmesi: yemleme, yem hazırlama, yem bileşimi ve piliç besleme yönetimi
  • İklim kontrolü: ısıtma, soğutma, nem kontrolü ve havalandırma
  • Hastalık önleme ve yönetimi: Piliçlerin sağlığı, enfeksiyonlardan korunma, enfeksiyon belirtileri ve tedavisi
  • Piliç üretimi: yumurtlama, kuluçka, çıkarma, büyütme ve kesim
  • Hayvan refahı: piliçlerin iyi bakımı, barınak koşulları ve doğru yönetimi

Program, etlik piliç yetiştiriciliği ile ilgili teorik bilginin yanı sıra, pratik uygulama örnekleri, örnek vaka çalışmaları ve sınıf içi tartışmalar içerebilir. Ayrıca, program sonunda bir sınav yapılacak ve başarı durumunda katılımcılar Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası alacaklardır.

Sertifika Programına Bakınız.

Etlik Piliç Yetiştiriciliği (Broiler) Sertifikası