İllegal Temalı En Güzel Yerli Diziler

İllegal temalı yapıtlar, yasa dışı faaliyetler, suç örgütleri, mafya, hırsızlık, uyuşturucu ticareti gibi konuları işler.

Kurtlar Vadisi (2003-2016)

Türkiye'de ve uluslararası alanda faaliyet gösteren mafya grupları, devlet içindeki yozlaşmış unsurlar ve bu dünyadaki çatışmaları ele alır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013, 2019)

Ankara'da cinayet masası dedektifi Behzat Ç. ve ekibinin, şehrin karanlık yüzüyle ve yozlaşmış bürokrasiyle mücadelesini anlatır.

Çukur (2017-2021)

İstanbul'un Çukur mahallesinde bir suç ailesinin yaşamını, rakip çetelerle olan mücadelesini ve ailenin genç üyelerinin bu dünyada var olma mücadelesini konu alır.

Ezel (2009-2011)

Arkadaşları tarafından ihanete uğrayan bir adamın intikam hikayesini anlatır. Mafya, kumarhane, illegal işler bu dizinin ana temaları arasında yer alır.

İçerde (2016-2017)

Polis akademisi öğrencisi olan bir gencin, kardeşini bulmak ve ailesinin intikamını almak için mafyanın içine sızmasını konu alır.