İnovasyon, Girişimcilik Ve Yönetim Yüksek Lisans Programı Nedir?

İnovasyon, Girişimcilik ve Yönetim Yüksek Lisans Programı, yenilikçilik, girişimcilik ve iş yönetimi konularında uzmanlaşmayı hedefleyen bir yüksek lisans programıdır. Bu program, öğrencilere inovasyon süreçleri, iş geliştirme, pazarlama stratejileri, girişimcilik becerileri, iş planlama ve yönetim gibi konularda derinlemesine bir eğitim sunar.

Öğrenciler, iş dünyasında yenilikçi fikirleri hayata geçirme, iş girişimlerini yönetme ve büyütme becerilerini geliştirirler. İnovasyon, Girişimcilik ve Yönetim Yüksek Lisans Programı mezunları, yeni iş kurma veya mevcut işletmelerde inovasyon süreçlerini yönetme konularında kariyer yapabilirler. Ayrıca, iş geliştirme departmanlarında, girişimcilik danışmanlık firmalarında, yenilikçi projeler yürüten şirketlerde veya kuluçka merkezlerinde çalışma imkanına sahiptirler.