Linkedln, ChatGPT destekli Yapay Zeka Aracı Geliştiriyor!

Linkedln, reklam yazarlarına önerilerde bulunmaya yardımcı olacak yeni yapay zeka aracı Al Copy Suggestions’ı tanıttı.

Google, Microsoft, Meta gibi dev isimler platformlarına yapay zeka modelleri geliştirmişti. Microsoft bünyesinden bulunan Linkedln bir girişimde daha bulunarak üretken yapay zeka aracı geliştirmeye başlıyor. LinkedIn’deki reklam kampanyalarının yazı bölümünün otomatikleştirilmeyi sağlayacak olan yapay zeka aracının ismi AI Copy Suggestions olacak.

Şu an test aşamasında olan ve Amerika’da bazı kullanıcıların kullanabildiği özellik, otomatik olarak tanıtım metni ve başlıklar hazırlayabilecek. Marka diline uygun olarak kullanıcıların bu metinler üzerinde değişiklikler yapabilmesine imkan verilecek. Metin yazarken kullanıcıların Linkedln sayfalarındaki bilgilerden ve hedef kitlelelerinden yararlanabilecek.