Online Ücretsiz Eğitim Programları ve Kursları Nelerdir ?

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte online eğitim fırsatları da artmıştır. Bu makalede, sizlere online olarak erişebileceğiniz ücretsiz eğitim programları ve kurslarından bahsedeceğiz. Kendinizi geliştirme ve yeni beceriler edinme yolculuğunuza adım atmak için bu kaynakları keşfedebilirsiniz.

• Coursera: Coursera, dünyanın önde gelen üniversiteleri ve kurumları tarafından sunulan online kursların bulunduğu bir platformdur. Geniş bir konu yelpazesindeki ücretsiz kurslara katılabilir ve sertifika programlarına erişebilirsiniz.

• edX: edX, dünya çapında üniversitelerin ve kurumların işbirliğiyle oluşturulan bir eğitim platformudur.
    Ücretsiz derslerin yanı sıra, sertifikalı kurslar ve mikro yüksek lisans programları gibi seçenekler sunar.

• Khan Academy: Khan Academy, matematik, bilim, tarih, sanat gibi konularda ücretsiz eğitim videoları sunan bir platformdur. Kullanıcı dostu ara yüzüyle öğrenmeyi kolaylaştırır.

• Udemy: Udemy, geniş bir kurs koleksiyonuna sahip olan popüler bir online eğitim platformudur. Ücretsiz kurslarla birlikte indirimli veya ücretli kurslara da erişebilirsiniz.

Online ücretsiz eğitim programları ve kursları, kişisel ve mesleki gelişiminizi desteklemenin harika bir yoludur. Yukarıda bahsedilen platformları keşfederek, kendinizi geliştirmeye başlayabilir ve yeni beceriler kazanabilirsiniz.