Sakarya A1 Seviye Fransızca Eğitimi Sertifikası

A1 Seviye Fransızca Eğitimi Sertifikası

A1 seviye Fransızca eğitimi sertifikası, Fransızca'nın temel dilbilgisi, kelime dağarcığı ve temel iletişim becerilerinin öğretildiği bir eğitim programının tamamlanmasını takiben verilen bir sertifikadır. Bu seviye, kişinin Fransızca dilinde basit cümleler kurma, kendini tanıtma, temel alışverişler yapma ve günlük yaşamda basit iletişim kurma becerilerine sahip olduğunu gösterir. A1 seviye Fransızca, Avrupa Dil Ortak Çerçeve Sistemi'nde (CEFR) en düşük seviyedir.

Ayrıca Bakınız

A1 Seviye Fransızca Eğitimi Sertifikası