Sakarya Autodesk Inventor Eğitimi Sertifikası

Autodesk Inventor Eğitimi Sertifikası

Autodesk Inventor eğitimi sertifikası, katılımcılara Autodesk Inventor yazılımını kullanarak mekanik parçaların ve montajların tasarımını yapma becerisi kazandırmayı amaçlayan bir sertifikadır. Autodesk Inventor, 3D mekanik tasarımı, ürün simülasyonu, endüstriyel ekipman tasarımı, model tabanlı tanımlama (MBD) ve üretim verileri yönetimi (PDM) dahil olmak üzere çeşitli endüstriyel uygulamalar için kullanılan bir tasarım yazılımıdır.

Bu sertifika programı, Autodesk Inventor yazılımının temel işlevlerini, araçlarını ve özelliklerini kapsar. Katılımcılar, 3D modellerin nasıl oluşturulacağını, parçaların ve montajların nasıl tasarlanacağını, model tabanlı tanımlamanın nasıl kullanılacağını, simülasyonların nasıl gerçekleştirileceğini ve tasarımların nasıl üretim için hazırlanacağını öğreneceklerdir. Ayrıca, tasarım projeleri için ortak veri yönetimi yöntemlerini öğrenerek, işbirliği içinde çalışma becerilerini de geliştireceklerdir.

Bu sertifika programı, mühendislik, makine imalatı, endüstriyel tasarım, otomotiv ve havacılık sektörlerinde çalışanlar için faydalı olabilir. Programı tamamlayan kişiler, Autodesk Inventor yazılımını etkili bir şekilde kullanarak, tasarım projelerinin verimli bir şekilde tamamlanmasını sağlayacak ve sektörlerindeki iş fırsatlarını artıracaklardır.

Ayrıca Bakınız

Autodesk Inventor Eğitimi Sertifika Programı