Twitter simgesi değişti, yeni özellikler geliyor!

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter'ın yerine geçecek olan X isimli yeni platformun logosunu açıkladı. Twitter alan adı da değişiyor. Kullanıcılar, yakın bir zamanda yeni bir deneyim yaşamaya hazırlanıyor.

X'in kullanıcılara neler sunacağı henüz net değil. Twitter'ın yerine geçecek X, "her şeyin uygulaması" olarak hizmet vereceği söyleniyor.

Sadece karanlık mod’da kullanılabilecek

Kullanıcılar, Twitter'ın X'ten farklı bir yapıya geçeceği haberini alırken, bugün önemli bir değişiklik duyurusu daha geldi geldi. İş insanı Elon Musk, platformun artık tek bir görünümle kullanılacağını açıkladı.

Twitter, hem aydınlık mod hem de karanlık modda kullanılabiliyor. Aydınlık mod platforma beyaz bir görünüm verirken karanlık mod ise koyu renkler sunan bir görünüm sağlıyor. Musk, artık tek mod kullanılarak karanlık ortamlarda kullanıcıları daha az zorlayan karanlık mod’a geçiş yapılacağını duyurdu.