11 Haziran Dünya Haşlanmış Mısır Günü (Corn on the Cob Day)

11 Haziran, Dünya Haşlanmış Mısır Günü, lezzetli bir atıştırmalık olan haşlanmış mısırı kutlamak için ayrılan bir gündür. Bu özel gün, insanları mısırın tadını çıkarmaya ve haşlanmış mısırın keyfini sürmeye teşvik eder.
Haşlanmış mısır, sinemada, piknikte veya özel etkinliklerde sıkça tercih edilen bir atıştırmalıktır. Dünya Haşlanmış Mısır Günü, insanları bu lezzetli atıştırmalığı paylaşmaya ve birlikte keyifli anlar yaşamaya teşvik eder.