11 Temmuz Dünya Yalnızları Mutlu Etme Günü (Cheer Up the Lonely Day)

11 Temmuz - Dünya Yalnızları Mutlu Etme Günü: Bu özel gün, yalnız olan insanlara moral vermek ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek için ayrılmıştır.
Dünya Yalnızları Mutlu Etme Günü, birçok insanın yalnızlıkla mücadele ettiği bir dünyada, insanları başkalarına destek olmaya teşvik eder. Küçük jestler, güzel sözler veya zaman ayırarak yalnız insanlara destek vermek, onları mutlu etmek ve toplumda dayanışmayı artırmak amaçlanır.