1 Ağustos Dünya Kız Arkadaşlar Günü (Girlfriend’s Day)

1 Ağustos - Dünya Kız Arkadaşlar Günü: Bu özel gün, kız arkadaşlık ilişkilerini kutlamak ve kız arkadaşlar arasındaki dostluğu onurlandırmak için ayrılmıştır. Kız arkadaşlar, birlikte gülen, ağlayan, paylaşan ve destek olan özel insanlardır. Dünya Kız Arkadaşlar Günü, insanları kız arkadaşlarıyla bir araya gelmeye, zaman geçirmeye ve bu özel bağları kutlamaya teşvik eder. Bu gün, kız arkadaşlarla yapılan etkinlikler, hediyeler ve anılar oluşturma fırsatlarıyla dolu bir gün olarak kutlanır.