12 Mart Dünya Kestirme Günü (Napping Day)

Dünya Kestirme Günü, her yıl 12 Mart'ta kutlanır. Bu gün, uyku ve dinlenmeye özel bir dikkat çekmeyi amaçlar. Kestirme uyku veya şekerleme yapmak, enerjiyi yenilemek, zihinsel ve fiziksel sağlığı desteklemek için önemli bir yöntemdir.
Dünya Kestirme Günü, insanları stresli ve yoğun tempolu yaşamlarında dinlenmeye teşvik eder. Bu özel gün, insanların kendilerine zaman ayırmalarını, biraz rahatlamalarını ve zihinlerini sakinleştirmelerini sağlar. Kestirme uyku veya şekerleme yapmak, verimliliği artırabilir, stresi azaltabilir ve genel refahı destekleyebilir.