16 Nisan Dünya Eggs Benedict Günü (Eggs Benedict Day)

Dünya Eggs Benedict Günü, her yıl 16 Nisan'da kutlanır. Bu özel gün, lezzetli ve popüler bir kahvaltı yemeği olan Eggs Benedict'i kutlamayı amaçlar. Eggs Benedict, genellikle İngiliz muffin üzerinde yumurta, taze ıspanak ve Hollandaise sosuyla servis edilen bir yemektir.
Dünya Eggs Benedict Günü, insanları bu lezzetli tarifi denemeye, farklı varyasyonlarını keşfetmeye ve kahvaltı keyfini yaşamaya teşvik eder. Bu özel gün, restoranlarda Eggs Benedict sipariş etmek veya evde kendi tarifinizi oluşturmak gibi etkinlikleri içerir. Dünya Eggs Benedict Günü, kahvaltının keyfini çıkarmayı ve lezzetli bir yemekle güne başlamayı kutlar.