19 Mayıs Dünya Güneş Banyosu Günü (May Ray Day)

Dünya Güneş Banyosu Günü, her yıl 19 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları güneş ışığından faydalanmaya ve doğanın güzelliklerini deneyimlemeye teşvik eder. Güneş ışığı, vücudun D vitamini sentezlemesine yardımcı olur ve ruh halini olumlu etkiler.
Dünya Güneş Banyosu Günü, insanları güneşin tadını çıkarmaya, açık havada aktiviteler yapmaya ve doğal ışığın enerjisinden yararlanmaya teşvik eder. Bu özel gün, piknikler, plaj gezileri, bahçe etkinlikleri veya açık havada spor yapma gibi etkinlikleri içerir. Dünya Güneş Banyosu Günü, insanları dışarı çıkmaya ve güneşin sağlıklı etkilerini deneyimlemeye teşvik eder.