2 Kasım Dünya Yumurta Dolması Günü (Deviled Eggs Day)

2 Kasım - Dünya Yumurta Dolması Günü (Deviled Eggs Day): Dünya Yumurta Dolması Günü, her yıl 2 Kasım'da kutlanan bir yiyecek kutlamasıdır. Bu özel gün, yumurta dolmasının lezzetini ve popülaritesini kutlamak için düzenlenir. Yumurta dolması, genellikle haşlanmış yumurtaların sarılarının mayonez, hardal, baharatlar ve diğer malzemelerle karıştırılmasıyla hazırlanan bir yiyecektir. Yumurta dolması, çeşitli sosyal etkinliklerde atıştırmalık veya başlangıç olarak servis edilen popüler bir yiyecektir.