Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

22 Nisan Dünya Fasulye Şeklinde Jelibon Günü (Jelly Bean Day)

Dünya Fasulye Şeklinde Jelibon Günü, her yıl 22 Nisan'da kutlanır. Bu özel gün, renkli ve lezzetli jelibonları kutlamayı amaçlar. Fasulye şeklindeki jelibonlar, çeşitli meyve veya tatlı aromalarıyla popüler bir şekerlemedir. Dünya Fasulye Şeklinde Jelibon Günü, insanları bu tatlı atıştırmalığı denemeye, çeşitli jelibon çeşitlerini keşfetmeye ve tatlı keyfini yaşamaya teşvik eder.
Bu özel gün, jelibonlarla ilgili etkinlikler, tadım etkinlikleri veya jelibon temalı atölyeler gibi etkinlikleri içerir. Dünya Fasulye Şeklinde Jelibon Günü, tatlı severleri bir araya getirerek keyifli bir şekerleme kutlaması sunar ve tatlı bir zevk için insanları bir araya getirir.

NE YAPIYOR ?

e-Devlet'te Sorgulanabilir ve Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Sertifikalar Kariyerinizde Sizi Öne Taşımaktadır. Üniversite Güvencesi ile İhtiyacınız Olan Güncel İçerikler SAYEM'de!