29 Temmuz Dünya Lazanya Günü (Lasagna Day)

29 Temmuz - Dünya Lazanya Günü: Bu özel gün, lezzetli ve doyurucu bir yemek olan lazanyayı kutlamak için ayrılmıştır. Lazanya, makarna tabaklarının arasına katmanlanan soslar ve peynirle hazırlanan bir İtalyan yemeğidir.
Dünya Lazanya Günü, insanları lazanya yemeye teşvik eder ve bu özgün lezzeti kutlar. Lazanya severler, bu günü favori restoranlarda lazanya yiyerek veya evde kendi lazanya tariflerini deneyerek kutlayabilirler. Bu özel gün aynı zamanda İtalyan mutfağına olan saygıyı da yansıtarak lezzetli bir deneyim sunar.