3 Aralık Dünya Hediye Yapma Günü (Make a Gift Day)

3 Aralık Dünya Hediye Yapma Günü (Make a Gift Day), insanları sevdiklerine özel ve el yapımı hediyeler yapmaya teşvik eden bir gündür. Bu özel gün, insanları yaratıcılıklarını kullanmaya ve sevdiklerine anlamlı hediyeler sunmaya teşvik eder.
İnsanlar, bu günü el yapımı hediyeler yaparak, sanat projelerine zaman ayırarak veya özel bir hediye tasarlayarak kutlayabilirler. Dünya Hediye Yapma Günü, maddi değerden ziyade sevgi ve emeğin önemini vurgulayarak insanları daha kişisel ve anlamlı hediyeler vermeye teşvik eder.