8 Ağustos Dünya Mutluluğu Kutlama Günü (Happiness Happens Day)

8 Ağustos - Dünya Mutluluğu Kutlama Günü (Happiness Happens Day): Bu özel gün, mutluluğun önemini vurgulamak ve pozitif bir yaşam tarzını kutlamak için ayrılmıştır. Dünya Mutluluğu Kutlama Günü, insanları günlük hayatta yaşadıkları mutlu anları fark etmeye, sevdikleriyle keyifli zamanlar geçirmeye ve olumlu bir bakış açısıyla yaşamayı teşvik eder. Bu gün, insanları mutlu etmek için küçük jestler yapmak, gülümsemek, sevdiklerimize teşekkür etmek gibi basit eylemlerle dolu bir gün olarak kutlanır. Mutluluğun bulaşıcı olduğunu hatırlatarak, etrafımızdaki insanları da mutlu etme fırsatı sunar.