30 Ekim Dünya Tatlı Mısır Günü (Candy Corn Day)

30 Ekim - Dünya Tatlı Mısır Günü (Candy Corn Day): Bu özel gün, tatlı mısırın ikonik lezzetini kutlamak ve paylaşmak amacıyla düzenlenir. Dünya Tatlı Mısır Günü, insanları tatlı mısırı denemeye, tatlı mısır temalı atıştırmalıklar yapmaya ve tatlı mısırla ilgili etkinliklere katılmaya teşvik eder.
Bu gün, tatlı mısır yemek, tatlı mısır şekeri yapmak veya tatlı mısırla süslenmiş lezzetler hazırlamak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Tatlı mısır, Amerikan kültüründe özellikle Cadılar Bayramı ve diğer festival etkinliklerinde popüler bir atıştırmalıktır. Dünya Tatlı Mısır Günü, tatlı mısırın eşsiz tadını ve keyfini vurgularken, tatlı mısırın nostaljik ve sevilen bir lezzet olduğunu hatırlatır.