4 Temmuz Dünya Asfaltta Yumurta Pişirme Günü (Sidewalk Egg Frying Day)

4 Temmuz - Dünya Asfaltta Yumurta Pişirme Günü: Bu özel gün, Amerika Birleşik Devletleri'nde bağımsızlık günü olan 4 Temmuz'u kutlamak için ilginç bir etkinlik olarak ortaya çıkmıştır.
Bu gün, bazı bölgelerde asfaltın yaz aylarında güneşin etkisiyle yeterince sıcak olduğu bir döneme denk gelir. Bazı insanlar bu fırsatı değerlendirerek asfaltta yumurta pişirme geleneklerini sürdürürler. Bu etkinlik, geleneksel bir eğlence olarak görülse de, sağlık ve hijyen açısından dikkatli olunması gerektiğini unutmamak önemlidir.