5 Aralık Dünya Ninja Günü (Day of the Ninja)

5 Aralık Dünya Ninja Günü (Day of the Ninja), gizemli ve becerikli ninjaları kutlamak için ayrılan bir gündür. Bu gün, insanları ninjaların dövüş sanatları yeteneklerini, disiplinlerini ve hızlarını kutlamaya teşvik eder.
İnsanlar, bu günü ninjalar hakkında bilgi edinerek, ninja kostümleri giyerek veya dövüş sanatları etkinliklerine katılarak kutlayabilirler. Dünya Ninja Günü, ninjaların efsanevi figürler olduğunu hatırlatarak insanları cesaretlendirir ve mücadele ruhunu yüceltmeye teşvik eder.