4 Mayıs Dünya Star Wars Günü (Star Wars Day)

4 Mayıs, tüm dünyada Star Wars hayranları için büyük bir kutlama günü olan Dünya Star Wars Günü'dür. Bu özel gün, Star Wars evreninin yaratıcısı George Lucas'ın doğum gününe denk gelmektedir. Star Wars Day, hayranlar arasında Star Wars filmlerini, karakterlerini ve evrenini kutlamak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir fırsattır.
Cosplay yarışmaları, film gösterimleri, ışın kılıcı dövüşleri ve kostüm partileri gibi etkinlikler, Star Wars severlerin bir araya gelerek bu eşsiz seriyi kutlamasını sağlar. Dünya Star Wars Günü, her yıl 4 Mayıs'ta gerçekleşir ve hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratır.