7 Ekim Dünya Frappe Günü (Frappé Day)

7 Ekim - Dünya Frappe Günü (Frappé Day): Bu özel gün, ferahlatıcı ve lezzetli bir içecek olan frappé'yi kutlamak amacıyla düzenlenir. Dünya Frappe Günü, insanları frappé içmeye teşvik eder, farklı çeşitlerini denemeye ve bu serinletici içeceğin keyfini çıkarmaya davet eder.
Bu gün, kafe veya kahve dükkanlarından frappé sipariş etmek, evde frappé yapmak veya frappé ile ilgili etkinliklere katılmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Frappé, soğuk kahve veya buzlu süt bazlı bir içecek olup çeşitli tatlandırıcılar, krema ve buzla hazırlanır. Dünya Frappe Günü, insanları ferahlatıcı bir içeceğin tadını çıkarmaya teşvik eder, kafe kültürünü kutlar ve kahve severlerin bir araya gelmesini sağlar.