8 Şubat Dünya Gül ve Zenginleş Günü (Laugh and Get Rich Day)

8 Şubat her yıl "Dünya Gülme ve Mutlu Olma Günü" olarak kutlanır. Bu gün, gülmenin ve neşenin hayatımıza zenginlik kattığını vurgulamak amacıyla düzenlenir. Gülme, stresi azaltır, bağışıklık sistemini güçlendirir ve genel olarak yaşam kalitesini artırır. Bu özel gün, insanları neşeli bir ruh haliyle yaklaşmaya teşvik eder, mizah ve komedi etkinliklerine katılmalarını sağlar ve gülmeyi hayatın bir parçası haline getirmelerine olanak tanır. İnsanlar, komik videolar izleyebilir, komedi gösterilerine katılabilir veya arkadaşlarıyla birlikte keyifli anlar paylaşabilirler. Aynı zamanda bu gün, gülmenin ruh sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak insanları günlük hayatta daha fazla neşe ve gülmeyle yaklaşmaya teşvik eder.