Aile Danışmanlığı Eğitimi Nereden Alınır?

Aile Danışmanlığı Eğitimi
Nereden Alınır?

Aile danışmanlığı eğitimi, çeşitli eğitim kurumlarından ve platformlarından alınabilir. Bu tür bir eğitimi sağlayan yerler genellikle üniversiteler, mesleki eğitim kurumları ve çevrimiçi eğitim platformlarıdır.

Üniversiteler: Birçok üniversite, aile danışmanlığı veya çift ve aile terapisi alanında lisansüstü dereceler sunar. Bu programlar genellikle psikoloji, sosyal hizmet veya aile çalışmaları gibi bir lisans derecesini takiben alınır.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız: Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifikası