Aile Danışmanlığı Sertifikası Veren Devlet Üniversiteleri

Aile danışmanlığı sertifikası almak isteyenler için devlet üniversiteleri önemli bir seçenektir. Devlet üniversiteleri, genellikle akademik kalite, uzman öğretim kadrosu ve ulusal standartlara uygun programlar sunmalarıyla bilinir. Aile danışmanlığı sertifikası programları, teorik bilgi, pratik beceriler ve klinik deneyim gibi unsurları içerir. Bu programlar, aile danışmanlığı alanında derinlemesine bir eğitim sunarak mezunlara profesyonel bir temel sağlar. Devlet üniversiteleri tarafından sunulan aile danışmanlığı sertifikası, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tanınan bir niteliğe sahiptir.

Aile Danışmanlığı Sertifikası Veren Devlet Üniversiteleri

1. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SAYEM)
  2. İstanbul Gedik Üniversitesi (UZEMİGUNSEM) - VAKIF
    Aile Danışmanlığı Eğitimi İçin Tıklayınız.
  3. Kırklareli Üniversitesi (KLUSEM)