Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

B1 Seviye Almanca Eğitimi Sertifikası Nedir

Bir yabancı dil olarak Almanca'yı öğrenen kişilerin hedefi, Avrupa Dil Portföyü'ne (CEFR) göre B1 seviyesine ulaşmaktır. Bu seviyede öğrenenler, basit ve günlük yaşam konularında iletişim kurabilir, temel okuma ve yazma becerilerine sahiptirler.

B1 Almanca sertifikası, öğrenenlerin Almanca dilinde kendilerini ifade edebilecekleri, Almanca konuşulan ülkelerde iş bulmalarına ve hayatlarında daha fazla Almanca ile etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyan bir belgedir. Sertifika, birçok dil okulu ve eğitim kurumunda alınabilir.

B1 seviyesinde Almanca öğrenmek, özellikle Almanya'da çalışma, okuma veya seyahat etme gibi amaçlar için yararlıdır. Öğrenenler bu seviyede, basit iş görüşmelerine katılabilir, günlük yaşamda ihtiyaç duydukları bilgileri alışveriş yaparken veya turistik aktivitelerde kullanabilirler. Ayrıca, B1 seviyesindeki öğrenenler, birçok Almanca dilinde yayınlanan kitapları ve gazeteleri okuyabilir, Almanca filmler ve TV şovları izleyebilirler.

Sertifika Programına Bakınız.

B1 Seviye Almanca Eğitimi Sertifikası

NE YAPIYOR ?

e-Devlet'te Sorgulanabilir ve Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen Sertifikalar Kariyerinizde Sizi Öne Taşımaktadır. Üniversite Güvencesi ile İhtiyacınız Olan Güncel İçerikler SAYEM'de!