Dünyanın Evli En Kısa Çifti Rekoru

Paulo ve Katyucia: Dünyanın En Kısa Evli Çifti

Aşkın ve Rekorun Boyutları: Küçük Bedenler, Büyük Aşk

Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Lie Hoshino, Brezilya kökenli bu eşsiz çift, "dünyanın en kısa evli çifti" olarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'nda yerlerini aldılar. Bay Paulo 90,28 cm, Bayan Katyucia ise 91,13 cm boyunda. Bu özel çift, aşklarını 17 Eylül 2016’da Londra’da düzenlenen bir törenle resmiyetle taçlandırdılar.

Aşkın Başlangıcı: Görür Görmez Aşık Olmak

Londra’da yaşayan Paulo ve Katyucia, birbirlerini gördüklerinde aşık oldular. Aşkları, boyutlarından çok daha büyük ve etkileyici.

8 Yıllık Birliktelik ve Taçlanan Aşk

Brezilyalı çift, 8 yıllık birlikteliklerini bir düğün töreni ile taçlandırdı. Bu tören, onların hayatlarını birleştirme kararını dünya ile paylaşma ve aşklarını resmiyetle taçlandırma fırsatıydı.

Guinness Dünya Rekorlar Günü’nde Tescillenen Aşk

17 Kasım Guinness Dünya Rekorlar Günü'nde, Paulo ve Katyucia'nın rekoru tescillendi ve bu eşsiz aşk hikayesi, dünya çapında tanınmış çok sayıda rekor arasında yerini aldı.

Paulo ve Katyucia, küçük boylarını aşkla aşarak, boyutların ötesinde bir sevgi hikayesi yazdılar. Onların hikayesi, aşkın ve bağlılığın her türlü fiziksel özelliği aşabileceğinin canlı bir örneği olarak kalacak.