Sümeyye Yılancı İle Etkili İletişim Seminer Programı

Ücretsiz Seminer Programı
30 Temmuz Pazar Saat 21:30

• Youtube ve Zoom ortak yayını yapılacak olup, Haber Spikeri Sümeyye YILANCI tarafından gerçekleştirilecektir.
  • Canlı ve görüntülü bağlanarak soru sorma imkanı mevcuttur.
  • Seminer Programına Katılım İçin Kayıt Formunu Doldurmanız Gerekmektedir.
  • Kayıt Formu İçin Tıklayınız.
  • Seminer Programı Esnasında Yoklama Alınacak ve Yoklamaya Katılan katılımcılarımıza Ücretsiz e-Devlet üzerinden Katılım Belgesi Gönderimi Yapılacaktır.
  • Seminer Programlarından haberdar olmak için sertifikasubu instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.
  • Seminer Programlarının devamı ve bu tarz ücretsiz faaliyetlerden ilk siz haberdar olun, Topluluğumuza davetlisiniz.

Whatsapp Topluluğumuza katılmak için tıklayınız.

• Giriş bilgisi programın başlamasına yakın, kayıt olan kişilere sms üzerinden iletilecektir.
  • Yoklama Formlarını eksiksiz doldurmanız durumunda 1 adet Bilgilendirme Semineri başlığında katılım belgesi iletilecektir.
  • Eğitim esnasında bir veya daha fazla yoklama formu iletilecektir.
  • Ücretsiz katılım belgesine hak kazanabilmek için tüm formların doldurulması gerekir.

Katılımınız İçin Teşekkür Ederiz.