Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapımı Sertifika Programı

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapım İşi sertifikası, belirli bir işin tehlike düzeyi yüksek veya çok yüksek olduğunda elektrik tesisleri yapımı için gereken teknik bilgi ve becerileri doğrulamak amacıyla verilen bir belgedir. Bu sertifika, elektrik tesislerinin yapımı ve bakımında kullanılan malzeme ve ekipmanların seçimi, kurulumu ve test edilmesi ile ilgili temel standartları öğretir. Bunun yanı sıra, elektrik tesislerinin tasarımı, montajı, işletilmesi ve bakımı sırasında uygulanması gereken güvenlik prosedürleri ve mevzuatları da kapsar.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapım İşi sertifikası, elektrik tesisleri yapımı ve bakımında çalışacak olan mühendisler, teknisyenler ve diğer ilgili personeller tarafından alınabilir. Bu sertifika, işverenlerin çalışanlarının sahip olması gereken belirli bir düzeydeki teknik beceri ve bilgiye sahip olduklarını belgelemelerine yardımcı olur ve iş kazalarının önlenmesine katkı sağlar.

Sertifika Programına Bakınız.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elektrik Tesisleri Yapım İşi Sertifika Programı