Uzaktan Eğitim Lisans Programları Nedir

Uzaktan eğitim, geleneksel sınıf ortamında gerçekleşmeyen, öğrencilerin zaman ve mekân kısıtlamalarını aşarak bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri bir öğrenme yöntemidir. Uzaktan eğitim lisans programları, üniversiteler ve eğitim kurumları tarafından sunulan lisans seviyesindeki eğitim programlarıdır. Bu programlar, öğrencilerin uzaktan erişim sağladıkları eğitim materyalleri, çevrimiçi dersler ve interaktif öğrenme platformları aracılığıyla eğitim almasını sağlar.