Zeki Demirkubuz Filmleri ve Konuları

• C Blok (1994)
    Tarih: 1994
    Konu: Bir kadının yaşadığı apartmanda olan biteni, kadın-erkek ilişkilerini ve toplumun çeşitli kesimlerini irdeleyen bir film.
  • Masumiyet (1997)
    Tarih: 1997
    Konu: Yusuf ile Bekir'in aynı kadını sevmesi ve bu aşkın insan hayatına etkileri, aşk ve kader üzerine bir film.
  • Üçüncü Sayfa (1999)
    Tarih: 1999
    Konu: Issız bir adamın, günlük hayatında yaşadığı zorlukları, çıkmazları ve insan ilişkilerini anlatır.
  • Yazgı (2001)
    Tarih: 2001
    Konu: Bir adamın monoton hayatını ve bu hayattan çıkış yollarını arayışını konu alır.
  • İtiraf (2001)
    Tarih: 2001
    Konu: Bir adamın karısını başka bir adamla aldatması ve bunun üzerine yaşananlar işlenir.
  • Bekleme Odası (2003)
    Tarih: 2003
    Konu: Bir yazarın hayatını ve kadınlarla olan ilişkilerini, aşkı sorgulayan bir film.
  • Kader (2006)
    Tarih: 2006
    Konu: Bir adamın geçmişte kaybettiği aşkı yıllar sonra bulması ve bu ilişkinin getirdiği çıkmazları anlatır.
  • Kıskanmak (2009)
    Tarih: 2009
    Konu: Farklı sosyal çevrelerden gelen bir çiftin evliliğini ve aşklarını konu alır, insan doğasını ve ilişkileri irdeleyen bir yapım.
  • Yeraltı (2012)
    Tarih: 2012
    Konu: Dostoevsky'nin "Yeraltından Notlar" adlı eserinden uyarlanmış, bir adamın içsel çatışmalarını ve topluma bakışını anlatır.
  • Bulantı (2015)
    Tarih: 2015
    Konu: Bir yazarın yaşadığı travmanın ardından içine düştüğü bunalımı ve bu süreçte yaşadıklarını anlatır.
  • Düşler ve Gerçekler (2019)
    Tarih: 2019
    Konu: Yönetmenin sinemaya bakışını, film yapım süreçlerini ve bu süreçte yaşadığı zorlukları konu alır.