1 Mart Dünya İltifat Günü (World Compliment Day)

Dünya İltifat Günü, her yıl 1 Mart'ta kutlanır. Bu özel gün, insanları birbirlerine olumlu geri bildirimler vererek ve güzel sözler söyleyerek desteklemeyi teşvik etmek amacıyla düzenlenir. İltifatlar, karşımızdaki insanın değerini fark ettiğimizi ve takdir ettiğimizi gösteren önemli iletişim araçlarıdır.

Dünya İltifat Günü, insanların birbirlerine güzel sözlerle motive etmelerini, moral verici ve olumlu bir atmosfer yaratmalarını amaçlar. Küçük bir iltifat, bir kişinin gününü değiştirebilir ve ilişkileri güçlendirebilir. Bu özel günü kutlayarak, çevremizdeki insanlara değer verdiklerimizi ve onları ne kadar takdir ettiğimizi göstermek için fırsat yaratabiliriz.