31 Ağustos Dünya Dışarıda Yeme Günü (Eat Outside Day)

31 Ağustos - Dünya Dışarıda Yeme Günü (Eat Outside Day): Bu özel gün, açık havada yemek yemenin keyfini kutlamak için düzenlenir. Dünya Dışarıda Yeme Günü, insanları evlerin dışında, doğanın güzellikleriyle çevrili mekanlarda yemek yemeye teşvik eder.
Bu gün, piknik yapmak, bahçede mangal yapmak, restoran teraslarında veya parklarda yemek yemek gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Doğanın içinde, temiz havayı soluyarak ve güzel manzaralar eşliğinde yemek yemek, stresi azaltabilir ve ruh halini iyileştirebilir. Dışarıda yemeğin ferahlığını ve keyfini yaşatan bu özel gün, insanları doğayla daha fazla bağlantı kurmaya teşvik eder.