14 Aralık Dünya Christmas Kazağı Günü (Christmas Jumper Day)

14 Aralık: Dünya Christmas Kazağı Günü (Christmas Jumper Day)Dünya Christmas Kazağı Günü, her yıl 14 Aralık'ta Noel ruhunu yansıtan kış temalı kazakları giymek için bir fırsat sunan bir gündür. Bu gün, insanları kış sezonunda eğlenceli ve süslü kazaklar giymeye teşvik eder. Çoğu insan, kışa özgü desenler, renkler ve Noel motifleriyle süslenmiş kazakları tercih eder. Christmas Kazağı Günü, insanların birbirlerini güldürmeyi, paylaşmayı ve bağlantı kurmayı amaçlar.