17 Temmuz Dünya Emoji Günü (World Emoji Day)

17 Temmuz - Dünya Emoji Günü: Bu özel gün, emoji olarak bilinen ifade sembollerinin ve emojilerin kültürel önemini kutlamak için ayrılmıştır. Emojiler, yazılı iletişimde duyguları ifade etmek ve iletişimi daha renkli hale getirmek için kullanılan grafik sembollerdir.
Dünya Emoji Günü, insanları emojileri kullanmaya teşvik eder ve emojilerin eğlenceli dünyasını kutlar. İnsanlar, emojilerle mesajlaşarak, sosyal medya paylaşımlarında kullanarak veya emoji temalı etkinliklere katılarak bu günü kutlayabilirler.