21 Ağustos "Dünya Spumoni Dondurması Günü (Spumoni Day) "

21 Ağustos - Dünya Spumoni Dondurması Günü (Spumoni Day): Bu özel gün, tatlı ve renkli bir dondurma olan spumoni dondurmasını kutlamak için düzenlenir. Spumoni dondurması, farklı lezzetlerin ve renklerin karışımıyla oluşan İtalyan kökenli bir tatlıdır.
Dünya Spumoni Dondurması Günü, insanları spumoni dondurmasıyla tanışmaya ve bu lezzetli tatlıyı denemeye teşvik eder. Bu gün, dondurma dükkanlarında spumoni dondurması satın almak, evde kendi tarifinizi denemek veya sevdiklerinizle birlikte bu özel tatlıyı paylaşmak gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Tatlı sevenlerin bir araya gelmesini ve dondurmanın keyfini çıkarmasını sağlayan bu özel gün, damak tadınızı şenlendirmeyi amaç