15 Kasım Dünya Buzdolabı Temizleme Günü (Clean Out Your Refrigerator Day)

15 Kasım Dünya Buzdolabı Temizleme Günü (Clean Out Your Refrigerator Day), buzdolaplarının temizlenmesi ve düzenlenmesi için ayrılan özel bir gündür.
Bu gün, insanları evlerindeki buzdolaplarını kontrol etmeye ve gereksiz, bozulmuş veya eski yiyecekleri temizlemeye teşvik eder. Buzdolabı Temizleme Günü, hijyen ve sağlıklı beslenme açısından önemli bir etkinlik olarak kabul edilir. İnsanlar, bu günü buzdolabı düzenleme ve temizleme rutinlerine zaman ayırarak kutlayabilirler. Dünya Buzdolabı Temizleme Günü, yiyecek israfını azaltma, daha sağlıklı bir ortam yaratma ve daha düzenli bir mutfak düzeni oluşturma konularında farkındalık yaratır.