16 Temmuz Dünya Mısır Panesi Günü (Corn Fritters Day)

16 Temmuz - Dünya Mısır Panesi Günü: Bu özel gün, mısır panesi olarak da bilinen lezzetli atıştırmalığı kutlamak için ayrılmıştır. Mısır panesi, mısır unu ve diğer malzemelerle yapılan bir tür kızartma yiyecektir.
Dünya Mısır Panesi Günü, insanları mısır panesi yemeye teşvik eder ve bu lezzetli atıştırmalığı keşfetmeyi amaçlar. Mısır panesi sevenler, bu günü mısır panesi tariflerini deneyerek, mısır panesi restoranlarına giderek veya birlikte mısır panesi yaparak kutlayabilirler.