4 Mayıs Dünya Uzay Günü (Space Day)

Dünya Uzay Günü, her yıl 4 Mayıs'ta kutlanır. Bu özel gün, uzay keşfi ve bilimine olan ilgiyi kutlamayı amaçlar. Uzay, insanlık için sonsuz bir keşif alanıdır ve Dünya Uzay Günü, insanları evrenin sırlarını keşfetmeye ve uzayla ilgili bilgi ve farkındalık geliştirmeye teşvik eder.
Bu özel gün, uzay bilimleriyle ilgili etkinlikler, gözlem etkinlikleri, astronot söyleşileri veya uzay temalı etkinlikler gibi etkinlikleri içerir. Dünya Uzay Günü, insanları evrende keşif yapmaya teşvik eder ve uzayın büyüsünü ve derinliğini kutlar.