2 Ağustos Dünya Dondurmalı Waffle Günü (Ice Cream Sandwich Day)

2 Ağustos - Dünya Dondurmalı Waffle Günü: Bu özel gün, iki lezzetli tatlıyı birleştiren dondurmalı waffle'ı kutlamak için ayrılmıştır. Dondurmalı waffle, taze waffle üzerine dondurma ve çeşitli soslarla servis edilen bir tatlıdır. Dünya Dondurmalı Waffle Günü, insanları dondurmalı waffle yemeye teşvik eder ve bu lezzetli tatlıyı kutlar. Dondurmalı waffle severler, bu günü favori kafe ve pastanelerde dondurmalı waffle yiyerek veya evde kendi tariflerini deneyerek kutlayabilirler.