26 Kasım Dünya Kek Günü (Cake Day)

26 Kasım Dünya Kek Günü (Cake Day), keklerin lezzetini ve keyfini kutlamak için ayrılan bir gündür. Bu gün, insanları çeşitli keklerin tadını çıkarmaya ve yeni kek tariflerini denemeye teşvik eder. İnsanlar, bu günü kendi keklerini yaparak, pastanelerden farklı kekler deneyerek veya sevdikleriyle keklerin tadını çıkararak kutlayabilirler. Dünya Kek Günü, tatlı bir lezzet sunmanın yanı sıra pişirme becerilerini geliştirmeye ve yaratıcılıklarını keşfetmeye teşvik eder.