21 Eylül Dünya Mini Golf Günü (Miniature Golf Day)

21 Eylül - Dünya Mini Golf Günü (Miniature Golf Day): Bu özel gün, eğlence dolu mini golf oyununu kutlamak amacıyla düzenlenir. Dünya Mini Golf Günü, insanları mini golf sahalarına gitmeye, arkadaşlarıyla yarışmaya ve bu keyifli aktiviteyi deneyimlemeye teşvik eder. Bu gün, renkli ve türlü engellerle dolu mini golf sahalarında oyuncak golf sopalarıyla golf topunu deliğe yönlendirmek gibi etkinliklerle dolu bir gün olarak kutlanır. Mini golf, her yaştan insanın keyifle oynayabileceği bir spor ve eğlence aktivitesidir. Dünya Mini Golf Günü, insanları aktif olmaya teşvik eder ve arkadaşlarla güzel vakit geçirmenin neşesini sunar.